Luonnon Lumous

Lähde luonnon helmaan lähelle Oulua! 

Irrottaudu arjesta vaelluksella kauniiden maisemien Runtelinharjulle, sauvakävele, lumikenkäile, suunnista, kokeile suosittua frisbeegolfia tai koe maastojumpan lumo. Ulkona toteutettavia aktiviteetteja valitse yksi tai yhdistä monta!

LUONNOLLISEN LIIKUNNAN POLKU

Luonnollisen liikunnan polku on lempeä aktiviteetti, joka sopii ihan jokaiselle. Polku perustuu ryhmätoimintaan ja luonnossa liikkumiseen. Luonnollisen liikunnan polulla kokeillaan kevyesti jumppaa luonnon omilla välineillä tehden erilaisia tehtäviä ryhmän toimintaa ja luottamusta parantaen. Parhaimmillaan polku avartaa katsetta luonnollisen liikunnan mahdollisuuksiin omassa lähiympäristössä. Lopuksi juodaan nokipannukahvit nuotiolla.

Asiakkaiden kommentteja: Loistava, ja sopii ihan jokaiselle. Ihanaa rentouttavaa yhdessä tekemistä.

Kesto: 1,5 h

Toteutetaan ympäri vuoden.

 

ERÄRATA

Leikkimielistä kisailua ja erätaitoja Virpiniemen maastossa. Aktiviteettiin voi liittää esimerkiksi pilkkimistä (talvella), ongintaa (kesällä) ja tottahan toki kunnon nokipannukahvit. Todellakin elämyksellinen ja erilainen virkistysaktiviteetti! Sopii aikuisille ja nuorille.

Kesto: 1-2h

Toteutetaan ympäri vuoden.

 

FRISBEEGOLF

Frisbeegolfissa peli kulkee kuten golf, mutta pelivälineenä käytetään frisbeegolfkiekkoa. Tunti sisältää tekniikkaopastuksen, säännöt, turvallisuusohjeet ja pelin.

Kesto: 1-1,5h

Toteutetaan ympäri vuoden, talvella lumikengillä.

 

SAUVAKÄVELY

Ohjattu sauvakävely. Harjoitellaan sauvakävelyn tekniikkaa kauniissa Virpiniemen maisemissa. Saat myös hyviä vinkkejä lihaskuntoharjoitteluun ja kehonhuoltoon sauvoilla.

Kesto: 1h

Toteutetaan ympäri vuoden.

 

LUMIKENKÄILY

Liikutaan lumikenkäillen virpiniemen maastoissa, lumikenkäilyn voi yhdistää myös esimerkiksi luontopolkuun, retkeen Runtelille tai vaikkapa frisbeegolfiin. Lumikenkäillen voi myös pelailla.

Kesto: Toiveiden mukaan (1-3h)

Toteutetaan lumitilanteen salliessa.

 

VAELLUS RUNTELINHARJUN LAAVULLE

Runtelin harju on rannikon korkein kohta. Se kohoaa melko jyrkkänä 34,5 metrin korkeuteen ja sijaitsee vain 400 metrin päästä rannasta. Harju erottuu selvästi muuten tasaisesta maisemasta. Harjun päällä on elämys syödä eväitä ja katsella kauniita maisemia. Matkaa Virpiniemen liikuntaopistolta laavulle kertyy 4km.

Kesto: Toiveiden mukaan (alk. 2h)

Toteutetaan ympäri vuoden. Talvella lumikenkäillen.

 

MAASTOJUMPPA

Lempeä jumppa luonnon omilla välineillä. Sopii kaikenlaisille ryhmille, antaa mukavaa vaihtelua perinteiselle salissa toteutettavalle jumpalle.

Kesto: 1h

Toteutetaan keväästä syksyyn.

 

VILLI-VIRPIN LUONTOPOLKU

Liikuntaopiston lähimaastossa kulkeva merkitty reitti. Virpiniemen luonto ja liikuntahahmo Villi-Virpi seikkailee reitin tehtävissä ja opastaa luonnon kunnioittamisessa ja luonnossa liikkumisessa. Reitillä on luonto aiheisia kysymyksiä, leikkejä ja pelejä. Sopii lapsille ja perheille.

Kesto n.1 h

Toteutetaan ympäri vuoden.

Varustus: rennot ulkoliikuntavaatteet, sään mukainen varustus
Kelivaraus: sadevaraus, toimintaa liikuntahallissa
Ohjelman kesto: 1h / aktiviteetti
Toteutusaika: Ympärivuoden (lumikenkäily lumi tilanteen mukaan)
Paikka: Virpiniemen liikuntaopisto

Toteutamme aktiviteetteja myös ympäri Oulun seutua. 
Kysy tarjous!