TIETOA

Osekk Oulun Seudun Amattiopiston (OSAO) Virpiniemen liikuntaopiston monipuolinen virkistys- ja liikuntaympäristö löytyy 20 minuutin matkan päässä Oulun keskustasta. Pohjanlahden rannalla sijaitseva Virpiniemi sopii niin vapaa-ajan viettoon kuin aktiivisten kokousten, hyvinvointi- ja syntymäpäivien järjestämiseen. Laaja sisälajien kirjo ja kauniin harjumaisen luontoympäristön ulkoliikuntapaikat, frisbeegolfrata, golfkenttä, uimaranta ja majoituspaikat tekevät Virpiniemestä täyden palvelun liikuntakeskuksen.

Aktiviteetit: 

Liikuntahallissa voi harrastaa useita palloilulajeja salibandysta lentopalloon ja futsalista tennikseen. Salissa on myös voimistelualue, painimatto ja vajaan kymmenen metrin korkuinen kiipeilyseinä. Lihaskunnosta voi huolehtia kuntosalilla, jossa on voimaharjoittelun perusvälineistö.

Talvella kunto kasvaa huomaamatta hiihtolenkillä. Vaihtelevia latuja on lyhyistä reiteistä yli kymmenen kilometrin lenkkeihin

Virpiniemessä hoituvat myös kuntotestaukset ja eri lajeihin tutustuminen ohjatusti. Valmiit tutustumispaketit sisältävät teoriaa sekä käytäntöä ja auttavat löytämään oman mieluisan tavan liikkua.

Jos Virpiniemeen suuntaa nimenomaan lomamatkan aikana, ei omia varusteita tarvitse kantaa matkatavaroiden mukana. Mailat, kävelysauvat, frisbeegolf-välineet ja jopa lumikengät voi vuokrata paikanpäältä.