Hei seuraväki!

29.1.2017

Hei!

Seurassasi on varmasti urheilijoita, joilta koulunkäynti on jäänyt kesken tai opiskelua ei ole ehditty aloittaa peruskoulun jälkeen. Jos urheilija on 20-29vuotias, on hänellä mahdollisuus saada liikunnan ammattitutkinnon opinnot suoritettua Oulussa 20.3.2017 alkaen. Koulutus kestää 31.1.2018 asti.

Virpiniemen liikuntaopisto (OAKK) aloittaa NAO-rahoituksella (nuorten aikuisten osaamisraha) päiväkoulutuksena liikunnan ammattitutkinnon opiskelun. Opiskelussa on lähiopetusta, etäopiskelua, työharjoittelua jne. Osallistuminen edellyttää sitoutumista opiskeluun, joka on käytännönläheistä. Tutkinnossa suoritetaan neljä tutkinnonosaa näytöillä; Liikkumaan ohjaaminen, Liikunnan ammattilaisena toimiminen, Yksilöllinen liikunnanohjaus ja Liikuntataitojen ohjaaminen. Koulutus toteutetaan pääasiassa Virpiniemessä ja Kotkantie 3.ssa Oulussa.

 

Koulutus on opiskelijalle maksuton eikä edellytä seuralta toimenpiteitä, vain tiedon välittämistä toivomme. Kaikille halukkaille on tarjolla liikuntayrittäjänä toimimisen tutkinnonosa 400€ hinnalla tämän koulutuksen ulkopuolella. Lisätietoja myöhemmin kotisivuiltamme www.virpiniemi.fi

 

Katso esite, josta saat lisätietoja ja voit olla yhteydessä myös minuun katri.virtanen@oakk.fi tai sirpa.pehkonen@oakk.fi  ja www.oakk.fi hakijalle kohdasta.
 

Hakuaika on meneillään ja maaliskuussa haastatellaan hakijat, joista valitaan 15 koulutukseen.